Välkommen till Dalarö Kajak i Stockholms södra skärgård. Här finns möjlighet att hyra kajak och paddla i lugna vatten, men även att ge sig ut i naturskön ytterskärgård med närhet till bl a Kymendö, Fjärdlång, Huvudskär, Jungfruskären, Långviksskär.
Med kajakens hjälp tar du dig smidigt fram till ställen dit ingen annan når. Du upplever natur och fågelliv på nära håll. Kanske får du se havsörn, eller säl!

Dalarö Kajak är med i svenska kanotförbundet och är en godkänd kanotcentral/kajakuthyrning. Här kan Ni hyra kajak (bokaonline), köpa kajak, gå kajakkurs, följa med på någon av våra guidade turer eller boka ett paddlingspaket med boende och mat.
Kajakuthyrningen ligger ca 35 minuter med bil från Stockholm eller ca 55 minuter med kollektivtrafik. Dalarö Kajak är en av Stockholms skärgårds största kajakuthyrningar. Omgivningen är unik och ett paradis för paddlare med alla dess kobbar, skär och spännande passager. Här finns dessutom mängder av obebodda små öar som man både kan paddla runt eller stanna och övernatta på.

Vi hjälper er gärna med förslag på turer. Behöver ni tält, liggunderlag, sovsäckar eller Trangiakök så finns det att hyra hos oss.