3 dagars paddling med camping och boende och mat på Smådalarö Gård Hotell & Spa

Detta är ett fantastiskt paddlingspaket där ni är iväg i 3 dagar. Dag 1 bor ni i tält och dag 2 bor ni på hotell. Ni får en härlig blandning av paddling, friluftsliv och lyx. Ni har tillgång till kajakerna från klockan 09:00 vid Dalarö Kajak. Ni får med er ett tält, liggunderlag, sovsäckar och ett Trangiakök. Sedan ger ni er själva ut och paddlar en heldag i den vackra skärgården. Vid lämplig ö är det sedan dags att slå läger. På morgonen paddlar ni vidare och har nu en till spännande dag att spendera i skärgården med paddling och avkoppling i underbar miljö. Någon gång framåt eftermiddagen kommer ni fram till Smådalarö Gård Hotell & Spa. Där har ni möjlighet att duscha, basta (bastun ligger vid vattnet, bara att hoppa i och svalka sig!), bada eller bara slappa. På kvällen avnjuter ni en tvårättersmiddag på hotellets trevliga och fina restaurang. På morgonen serveras hotellets stora frukostbuffé. När ni paddlar iväg får ni med er ett lunchpaket som ni kan njuta av på någon vacker klippa. Senast klockan 16:45 är ni tillbaka vid Dalarö Kajak.
Pris per person: Singelkajak 3650 kr, dubbelkajak 3250 kr (lör-sön kostar det 300 kr extra per person).

Följande ingår i priset: All kajakutrustning, karta, förslag på paddlingstur, tält, liggunderlag, sovsäckar, Trangiakök, 1 färdig måltid från 24 hours meal, boende på hotell, tvårättersmiddag, frukostbuffé, lunchpaket dag 3, tillgång till bastu vid vattnet.

Mat att ta med själv (per person): 1 Middag, 1 frukost, 1 lunch, vatten och mellanmål
(Det finns möjlighet att köpa måltider att ta med från oss. Vi säljer mjukkonserver från 24 hours meal).

Boka: Ring 0739-741034 eller mejla på info@dalarokajak.se

Bokningsvillkor: Här kan ni läsa vilka bokningsvillkor som gäller för paddlingspaketen


Smådalarö Gård Hotell & Spa

  • Ett av Sveriges största spahotell.
  • 110 hotellrum med utvald design och inredning.
  • 2000 kvm avkoppling på Smådalarö Gård Spa, både ute och inne. (För tillgång till Spa-avdelningen tillkommer en avgift, detta bokas och betalas direkt med hotellet).
  • Ett generöst utbud av aktiviteter såsom padel, golf och vattensporter.