Vanliga frågor FAQ

Vi har följande modeller på vår kajakuthyrning.

K1 (singelkajak):
Prijon Seayak 500
Prijon Seayak 490
Prijon Seatron GT
Prijon Touryak 500
Prijon Grizzly
Prijon Marlin Prilite
Prijon Marlin Prilite LV
WK 500
WK 540

K2 (dubbelkajak):
Prijon Poseidon/Excursion
Boreal design Esperanto

Ni ser alla modeller i vårat bokningssytem och kan även där göra er bokning:
www.bokadalarokajak.se

Det är svårt att få tag på dricksvatten ute i skärgården. Därför behöver man planera för att ta med sig det vatten man behöver under kajakturen direkt från start. Det går bra att fylla på vatten hos oss. Det finns dricksvatten i kranarna på bryggorna och vi har även toaletter där man kan fylla på. Vattendunkar och vattenflaskor behöver man ta med sig själv. Vi har några 5 liters dunkar att låna men dessa går inte att boka utan kan endast lånas om de finns tillgängliga.

Ja, det går bra att lämna väskor hos oss när man är ute och paddlar. Vi låser in väskorna i våra containrar. Det är dock viktigt att veta att Dalarö Kajak tar inte ansvar för väskorna, utan de lämnas på egen risk. Lämna aldrig värdesaker i väskorna.

Vi öppnar 09:00 varje dag.
Har man bokat kajaken från morgonen (kl 09:00) går det bra att hämta ut kajaken när man vill efter kl 9. Vi har öppet hela dagen så vill man hämta kajaken kl 10 eller kanske ännu senare går det också bra. Kommer man senare än 12:00 så uppskattar vi att man meddelar oss detta så vi vet.

Vi stänger kl 17:00 varje dag.
Har man bokat kajaken från eftermiddagen (kl 17:00) behöver man komma ca 16:15-16:30 för att hämta ut sin kajak.